drops of Heaven

Geschreven op 18 september 2018 door

Whoepsie. De afgelopen maanden heb ik 0 blogjes voor Bloem geschreven. Als je al een mailtje van mij hebt gekregen, dan was het om je te laten weten dat mijn online agenda weer een maandje verder open stond.

Ik was ineens onverwachts op avontuur☺.

Ik neem je even mee terug in de tijd. Naar augustus vorig jaar.

Met een groep vrouwen was ik op spirituele reis naar Glastonbury en Stonehenge (aanrader!). Een van de plekken die we bezochten was de Lady Chapel. Daar in het midden van de kapel stond ik te mediteren. Ik voelde hoe mijn hart steeds verder openging. Er kwam zoveel liefde en licht vrij. Ik opende mijn ogen en zag ontelbare lichtvlinders uit mijn hart vliegen. Zoiets had ik nog nooit gezien. Als ik er aan terug denk, krijg ik direct weer kippenvel. Zo’n bijzonder moment.. Toen ik thuis kwam heb ik daar een schilderij van laten maken. Eind december haalde ik het op.

Het schilderij staat nu op de tafel waar ik aan zit schrijven. “Butterfly Blessings” heet het. Op het schilderij staat een serene vrouw met haar armen wijd open. Ze is omringd door haar stromende aura met alle kleuren van de regenboog. Om haar heen zijn lichtbolletjes te zien. Uit haar stralende hart komt een vlinder tevoorschijn. Uit haar onderbuik komt een energie die om haar heen een hart vormt. Ze ademt liefde, licht, potentie en ontelbare mogelijkheden..

Bij het schilderij kreeg ik een zielsafstemming.
Er staat:

”Dit schilderij gaat over ontvangen, vrouwelijkheid, geboren worden, naar buiten mogen komen en transformatie. Het proces gaat stapsgewijs en laat zien dat je eerst bepaalde stappen moet nemen, die hun eigen tempo vragen, om te kunnen transformeren. Soms wil je zo graag maar is de tijd nog niet rijp of moeten er nog bepaalde stappen worden gezet. Een zeker geduld en doorzettingsvermogen is hierbij nodig.

Maar dan opeens, zonder dat je het verwacht, ben je zover en mag jij je laten zien! Dan mag de vlinder haar vleugels openen. Al die tijd zat ze te wachten, verborgen in het hart als een rups in haar cocon.

En dan komt het moment waarop zij zich al die tijd had voorbereid: uit de cocon komen, ontpoppen en de vleugels openen. De vleugels van het hart! En dan mag ze ontvangen en geven van en aan de wereld. Alle schoonheid en geschenken die ze als pareltjes al die tijd in zich had. Nu mogen ze hun magie doen. Het proces kan als een bevalling lijken, want geboren worden is een heel proces! Maar dan leef je ook werkelijk, dan ben je er ook echt!

Om haar heen zijn bolletjes te zien die lijken op eicellen. Ze representeren vruchtbaarheid; vruchtbare mogelijkheden en potentie.
Zij mogen geboren worden evenals jij mag ontvangen vanuit het universum. Je mag als het ware ‘bevrucht worden’ door het universum en dat geboren laten worden op aarde wat gezien wil worden.

Super mooi toch! Maar begin van dit jaar had ik echt geen flauw benul van wat er dan precies door mij geboren zou willen worden. Ik was er eerlijk gezegd ook niet zo mee bezig. Ik was vooral druk met verliefd zijn enzo 😉

In de loop van dit jaar werd het toch steeds helderder. Misschien juist omdat ik er in mijn hoofd niet zo mee bezig was, kwamen er steeds stukjes van een concept op mijn pad. Verschillende kanten van mezelf komen hierin samen. Als losse puzzelstukjes vormen ze een geheel.

Het proces is totaal niet te sturen. Dit creatieproces wil duidelijk ontstaan zonder dat mijn hoofd zich er al te veel mee bemoeit.

Zo lag ik een maand geleden bijna te slapen toen mijn intuïtie zei: “Deze plannen passen niet bij de energie van Bloem bewustwording. Maak er een tweede bedrijf van: Drops of Heaven.”

Uuh, ik was mega slaperig, dus typte het snel in op mijn telefoon. Naast de bedrijfsnaam had ik ook 8 productlijnen opgeschreven. Ongelofelijk, maar in die slaperige seconden is Drops of Heaven geboren.

Ik geloof dat ik dit een jaar geleden niet op deze manier had gekund. Toen had ik nog teveel vanuit mijn hoofd willen sturen. Ik heb namelijk graag de touwtjes in handen, maar dat werkt dus niet in dit proces.

Inmiddels geloof ik oprecht dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is.

Als je mee gaat in de flow, beleef je het mooiste avontuur. Precies dat is wat ik met Drops of Heaven wil brengen: vanuit zelfliefde en innerlijke vrijheid je dromen waarmaken.

Wat ik precies ga geven met Drops of Heaven zal ik je snel gaan vertellen. Tipje van de sluier: het zijn self care producten die je helpen te leven vanuit zelfliefde en innerlijke vrijheid. Ook ga ik zowel live als online cursussen geven.

Want die zielsafstemming, die gaat natuurlijk niet alleen over mij. Die gaat net zo goed over jou.
Shine your light!

Op Instagram en Facebook zal ik meer delen. Super leuk als je me daar wilt volgen. Je vindt me daar als dropsofheaven.nl
Instagram
Facebook

Tot snel.

Liefs, Yvonne.

Over Yvonne

Sinds 2010 coach ik mensen om meer innerlijke rust te ervaren. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke bewustwordingsproces met je.

Meer van Yvonne

18 sep Drops of Heaven
19 okt Wat na #metoo?
2 okt Fysiek helen
27 jul Marsja het vonkje

Bekijk alles van

Online Cursussen

Kadootjes

Gratis inspiratie

Coaching

Voor zelfliefde & innerlijke vrijheid

Massagetherapie

Van denken naar voelen

Meer Bloem Blogs

Drops of Heaven

Whoepsie. De afgelopen maanden heb ik 0 …

door Yvonne op 18 september 2018

Wat na #metoo?

Begin dit jaar werd ik benaderd door …

door Yvonne op 19 oktober 2017

Fysiek helen

Ken je dat? Van die terugblik momenten …

door Yvonne op 2 oktober 2017

Marsja het vonkje

Er was eens een vonkje.
Zoals vele …

door Yvonne op 27 juli 2017
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.