Kwetsbaarheid XXL

Geschreven op 13 februari 2017 door

Het is vrijdagochtend, eind september. 4 uur voor onze vlucht naar Nederland vertrekt. Sjoerd van Imagindary en ik staan voor een van de grootste Boeddhistische tempels van Europa. We krijgen net te horen dat we toch binnen mogen filmen. Geen tijd om de opname meerdere malen over te doen. Dit moet er in 1 keer goed op staan.

Een paar weken daarvoor heb ik Sjoerd leren kennen. Ik had een filmpje gezien dat hij met zijn bedrijf Imagindary heeft gemaakt en was meteen verkocht. Wat kan die gast mooi filmen! Zo’n mooi filmpje wilde ik ook voor Bloem. Ik sprak met hem af en vertelde hem mijn enigszins vage idee. Iets met wat ik in mijn werk doe, blablabla.

Sjoerd veegde direct mijn idee van tafel. Mensen willen niet weten wat je doet, maar waarom je het doet. Enne, Yvonne, waarom doe jij wat je doet? Haha, zijn reactie op mijn antwoord.. “Ah.. uuh, ok, ik had iets minder heftigs verwacht.” Hij herpakte zich snel en wist me in no time te overtuigen dat mijn waarom juist belangrijk is. Later had ik trouwens wel even wat tijd nodig, toen tot me door drong wat het vertellen van mijn waarom in houdt: Kwetsbaarheid XXL.

Sjoerd vroeg: welke plek staat voor jou symbool voor jouw verhaal? Ik hoorde Faithless in mijn hoofd zingen: “This is my church. This is where I heal my hurts.” Wat kom ik graag in Zuid Frankrijk. Mijn tweede thuis. Dus hop, dit voelde goed. Ik boekte snel tickets, regelde een huurauto en een bed&breakfast en een week later vlogen we er heen.

Onderweg zei Sjoerd: “Ik heb me voorgenomen van elk moment te genieten.” En dat is wat we hebben gedaan. Als twee blije kinderen op avontuur.

Ik voel zo dat dit klopt. Weet nog dat ik tegen Sjoerd zei dat ik helemaal geen stress voelde. “Dit verhaal wil verteld worden. De woorden komen door mij heen. Ergens in de toekomst is het al af. Een ander NU moment. Dus geen stress in het huidige moment.” Alleen genieten en het laten ontvouwen.

En nu is het af. Wauw, wat ben ik blij met het resultaat. Wat een mooie beelden, kleurgebruik en muziek. Ik ben Sjoerd onwijs dankbaar voor al zijn inspiratie en het prachtige resultaat. Meer van zijn werk kun je zien op zijn website.

Ik kan niet wachten om mijn WAAROM met jou te delen. Waarom ik het zo belangrijk vind om ook andere vrouwen te helpen oude shit en negatieve overtuigingen over zichzelf achter zich te laten. Zodat ze zich vrij en zelfverzekerd voelen. Ik droom ervan heel veel vrouwen te helpen met dit proces. Deze droom komt echt uit mijn tenen. Ik heb hiervoor een super leuk idee, wat ik samen met het fillmpje binnenkort met je ga delen.

Voor nu alvast een voorproefje van de film.

Over Yvonne

Sinds 2010 coach ik mensen om meer innerlijke rust te ervaren. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke bewustwordingsproces met je.

Meer van Yvonne

19 okt Wat na #metoo?
2 okt Fysiek helen
27 jul Marsja het vonkje
10 jul Rose garden

Bekijk alles van

Online Cursussen

Kadootjes

Gratis inspiratie

Coaching

Voor zelfliefde & innerlijke vrijheid

Massagetherapie

Van denken naar voelen

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.