Rose garden

Geschreven op 10 juli 2017 door

Zondag werd ik zonder wekker al om half 7 wakker. Het mooiste moment van de dag vind ik als de wereld wakker wordt en de zon op komt. Heerlijk koffie drinken op het balkon en niksen. Blij zijn met niks bijzonders en met alles tegelijk.
Ik zit in een mega fijne fase. Ben super blij, heb veel energie om mooie dingen te doen en kan genieten van gewoon zijn.

Hoe anders voelde ik me rond de jaarwisseling. In mijn blogjes heb ik je meegenomen in mijn auw en hoe ik daarmee om ging. Hoe ik alles er liet zijn, ook al wilde ik het liefst een sabbatical nemen van mijn eigen leven en pas aanschuiven als het weer alleen maar leuk werd.

Zoals Lynn Anderson zo mooi zingt: “I beg your pardon. I never promised you a rose garden. Along with the sunshine, There’s gotta be a little rain some time” (haha, een van mijn favo foute muziek)

Ik dacht hieraan toen ik zondagochtend naar mijn enigszins ontplofte balkonmoestuin staarde. Door de regen waren de plantjes mega gaan groeien. Het was een hele klus om de verschillende plantjes weer uit elkaar te halen.

Dat deed me het volgende beseffen: Die regen, die fase waarin je het liefst op sabbatical zou gaan, doet je zo groeien dat je daarna echt even de tijd nodig hebt om alles in jezelf te integreren. Niks doen is daarom ook zo belangrijk. De tijd nemen om alles in te laten dalen, te voelen, en een nieuwe balans te laten ontstaan.

Letterlijk in alles. Ook in Bloem. De vorm waarin ik nu werk, past niet helemaal meer. Omdat ik ben gegroeid. Er is iets in mij bijgekomen (of van mij afgevallen, het is maar hoe je het bekijkt;). Ik voel me meer heel. En het is tijd dat ik ook ruimte geef om Bloem te laten groeien.

Hoe dat er precies uit gaat zien, kan ik je nog niet vertellen.
♡ Wel dat er een super fijne Bloem stilte retraite in Domburg aankomt van 30 november tm 3 december.
♡ Ik werk samen met Thomas aan een gaaf online programma voor ondernemers.
♡ Ook ben ik steeds meer afstandreadings & healings aan het geven, wat ik super leuk vind om te doen.
♡ En natuurlijk geef ik nog steeds graag coaching en massages.
♡ En zo is er meer waar ik heel blij van word en verder aan het uitwerken ben.

Om ruimte te geven voor dit proces, is dit voorlopig de laatste Bloem blog.. ik kom zo snel mogelijk weer met fijne inspiratie. Ik ben heel benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en in welke vorm! Vind je deze blogs fijn? Heb je er wat aan? Laat het me weten, want ik schrijf ze tenslotte voor jou:)

Heb een hele fijne zomer!

Liefs, Handtekening Yvonne.

PS. Afspraken voor coaching en massage kun je online maken. Er komt regelmatig een plekje vrij, dus als de agenda vol is, hoeft dat niet zo te blijven. Wil je graag op een bepaalde dag? Kijk dan af en toe even in de online agenda of stuur mij een mailtje. Dan hou ik het ook voor je in de gaten.

Over Yvonne

Sinds 2010 coach ik mensen om meer innerlijke rust te ervaren. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke bewustwordingsproces met je.

Meer van Yvonne

19 okt Wat na #metoo?
2 okt Fysiek helen
27 jul Marsja het vonkje
10 jul Rose garden

Bekijk alles van

Online Cursussen

Kadootjes

Gratis inspiratie

Coaching

Voor zelfliefde & innerlijke vrijheid

Massagetherapie

Van denken naar voelen

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.