Star Child of mine

Geschreven op 11 juni 2017 door

Woorden. Hoewel ik uren kan kletsen met vriendinnen, verlang ik er soms zo naar dat alleen telepathisch geklets genoeg is. Ik bedoel, als ik jou iets wil zeggen over wat ik voel, komt mijn hoofd er toch al snel tussen om dat gevoel te vertalen in woorden. En jij vertaalt wat je hoort, ook door het filtertje van je hoofd. Niet altijd, soms kunnen woorden je hart direct raken. Met muziek heb ik dat veel meer. Dat raakt me direct in mijn gevoel.

Voor deze blog dan ook een keertje wat minder woorden en wat meer mooie muziek:)

Vandaag is een speciale dag voor mij: mijn uitgerekende datum als ik begin december geen miskraam had gehad. De afgelopen 9 maanden zijn bijzonder geweest. Ik ben door allerlei lagen van bewustzijn gegaan. Steeds dieper in mezelf gezakt. Juist door alles er te laten zijn. Alle emoties, gedachtes, en gevoelens in mijn lijf. Nu 9 maanden later, heb ik het gevoel dat er wel degelijk iets geboren is: een hoger deel van mezelf. Een integratie. Ik voel me bizar meer levend. Alsof ik elke cel voel ademen. Kan het niet echt in woorden uitleggen..

Om dit te vieren, leek het me leuk dit gevoel te vertalen naar iets tastbaars. Ik had alleen geen idee hoe. Zou ik een tattoo laten zetten? Neh, dat past me niet echt. Een schilderij laten maken?, dacht ik even. Nee, dat was het ook niet. En toen ontmoette ik via vrienden Roger Spees, die intuïtief piano speelt. (Ik houd onwijs van pianomuziek. Terwijl vriendinnen vroeger wegdroomden bij The New Kids On The Block, had ik posters van Jan Vayne boven mijn bed.) Ik vroeg of hij een muziekstuk kon maken van het samenspel tussen het zieltje waar ik zwanger van was en mijzelf. Live. Hij gaat zitten, stemt af en laat de muziek door hem heen komen. BAM, direct mijn hart in. Ik vind het zo mooi en daarom deel ik het vandaag ook met jou:

En mocht je er net als ik ook geen genoeg van kunnen krijgen, dan kun je ook het hele stuk luisteren. Super fijn.

Trouwens echt een aanrader om een keertje zo’n muzieksessie te doen. Alleen, of samen met je liefje.

Liefs, Handtekening Yvonne

Over Yvonne

Sinds 2010 coach ik mensen om meer innerlijke rust te ervaren. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke bewustwordingsproces met je.

Meer van Yvonne

19 okt Wat na #metoo?
2 okt Fysiek helen
27 jul Marsja het vonkje
10 jul Rose garden

Bekijk alles van

Online Cursussen

Kadootjes

Gratis inspiratie

Coaching

Voor zelfliefde & innerlijke vrijheid

Massagetherapie

Van denken naar voelen

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.